Welkom bij Het Inloophuis van Ermelo

Een Warme Ontmoetingsplek

Over ons
Welkom bij Het Inloophuis van Ermelo, waar de deur altijd wijd openstaat en de geur van verse koffie en thee je tegemoet komt. Bij ons draait alles om warmte, vriendelijkheid, ontmoeten en inspirerende gesprekken.

Een Hartelijke Ontvangst
Stel je voor: je wandelt binnen en wordt begroet met een stralende glimlach en een hartelijke “Goedemorgen!” Onze gastvrije vrijwilligers schenken met liefde een dampende kop koffie of thee voor je in, precies zoals jij het lekker vindt.

Een Plek om te Ontspannen
Terwijl je geniet van je koffie of thee, kun je plaatsnemen aan een van onze gezellige tafel of neerploffen in onze comfortabele bank. Hier in ons inloophuis draait alles om samenzijn. De sfeer is ontspannen, de gesprekken zijn oprecht, en er is altijd wel iemand om mee te babbelen.

Een Luisterend Oor
Of je nu behoefte hebt aan een luisterend oor, een goed advies of gewoon wat gezelschap, bij ons vind je het allemaal. We zijn er voor de vroege vogels die de dag willen beginnen met een kopje troost, maar ook voor degenen die het weekend net te lang vinden.

Bezoek Ons
Dus, waar wacht je nog op? Kom langs, laat je verwelkomen en deel je verhalen. Het Inloophuis van Ermelo staat altijd voor je klaar, met een warme kop koffie, een dampende thee, en een nog warmer welkom. Hier ben je altijd thuis.

Kom meer te weten over Het Inloophuis van Ermelo en blijf op de hoogte van onze activiteiten door regelmatig onze website te bezoeken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen mooie momenten te delen.