De Dorpskookplaats

Gezellig samen koken en bakken

Ontdek een smakelijk avontuur bij De Dorpskookplaats in het hart van Ermelo!

Ben jij gepassioneerd over het creëren en genieten van heerlijke gerechten? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze culinaire gemeenschap.

Bij De Dorpskookplaats draait alles om samen koken, bakken en genieten. Onze dagdelen bieden plaats aan maximaal 8 deelnemers per dagdeel, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Of je nu een ervaren kok bent of nog maar net begint, maak je geen zorgen het maakt niet uit. We verwelkomen alle niveaus en nemen de tijd om te leren en te experimenteren. Ontdek nieuwe smaken, technieken en recepten terwijl je onder deskundige begeleiding aan de slag gaat.

Wat onze ervaring echt bijzonder maakt, is onze nauwe band met De Dorpsmoestuin. We halen verse groenten en fruit rechtstreeks uit onze moertuin en gebruiken deze als inspiratie voor onze gerechten. Op deze manier wordt elke maaltijd een ware ode aan lokale en seizoensgebonden ingrediënten.

Samen koken, eten en genieten in een gezellige setting – dat is waar De Dorpskookplaats voor staat. Doe met ons mee en laat je smaakpapillen dansen terwijl je nieuwe culinaire hoogten bereikt.